Στο Κομμωτήριο Οι Επικεφαλής σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως Λούσιμο, Θεραπεία μαλλιών, Κούρεμα γυναικείο, αντρικό, παιδικό, Βραδινό και Νυφικό χτένισμα, Βαφή, Ανταύγειες, Περμανάντ, Μακιγιάζ, Extension

Λούσιμο

``Για μας είναι σημαντική και διόλου δευτερεύουσα κομμωτική εργασία.Πρόκειται για ένα είδος αγωγής μαλλιών και δέρματος και όχι μια απλή διαδικασία καθαρισμού.Εξάλλου η επιτυχία των κομμωτικών εργασιών εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το καλό και σωστό λούσιμο.``

Θεραπεία μαλλιών

“Η ομορφιά των μαλλιών είναι η υγεία τους .Γι αυτό και εμείς οφείλουμε να περιποιούμαστε συχνά ακόμα και τα υγιή μαλλιά προκειμένου να τα διατηρούμε πάντα σε καλή κατάσταση.
Όλες οι παρασκευάστριες εταιρίες κομμωτικών προϊόντων διαθέτουν εξειδικευμένα προϊόντα που μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε περίπτωση ή πρόβλημα μαλλιών.”

Κουρέματα (γυναικείο, αντρικό, παιδικό)

``Για μας είναι σημαντική και διόλου δευτερεύουσα κομμωτική εργασία. Πρόκειται για ένα είδος αγωγής μαλλιών και δέρματος και όχι μια απλή διαδικασία καθαρισμού. Εξάλλου η επιτυχία των κομμωτικών εργασιών εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το καλό και σωστό λούσιμο.``

Βραδινά και Νυφικά χτενίσματα

“Μπορεί να γίνουν σε μακριά ή σε κοντά. Με την προσθήκη ποστίς ή exte , τραβηγμένα πρoς τα πίσω ή πρoς τα πάνω. Συνδυάζοντας κοτσίδα και μπούκλες ή μόνο κοτσίδα ή μόνο μπούκλες. Μπορεί να συνδυαστεί με αλογοουρά πιάνοντας τα μαλλιά στην κορυφή ή στον αυχένα της κεφαλής.”

Βαφή - Ανταύγειες

“Σας δίνουμε την δυνατότητα χρωματικής διαφοροποίησης των μαλλιών , τονισμό του φυσικού χρώματος, ή σκούρυνση, ή ξάνοιγμα ή αλλαγή απόχρωσης, ή κάλυψη λευκών.”

Περμανάντ

“Είναι η φόρμα που διαρκεί σε σχήμα ίσιο ή σγουρό. Με την περμανάντ η γυναίκα μπορεί να αποκτήσει μαλλιά με όγκο και μπούκλες για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.”

Μακιγιάζ

“Παίξτε με τα χρώματα και τις υφές , μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.”

Extension

“Θέλετε όγκο , μήκος? Η λύση για εσάς είναι τα extension.”